De Flamenco Biënnale van binnenuit beleven?

Elke twee jaar wordt de Biënnale mogelijk gemaakt dankzij de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers. Zij maken gedurende drie weken deel uit van ons team, zijn betrokken bij de organisatie en beleven de concerten en workshops mee. De VI Flamenco Biënnale vindt plaats van 13 t/m 29 januari 2017.

Vrijwilligers kunnen tijdens de Biënnale werken als artiestenbegeleider, runner (dan ben je multi-inzetbaar), kleedster/strijker, flyeraar en merchandiseverkoper.

Heb je interesse en wil je meedoen?
Meld je dan vóór 1 december 2016 aan en stuur een e-mail naar: vrijwilligers@flamencobiennale.nl. Vóór 15 december nemen wij dan contact met je op.

Wat krijg jij ervoor terug?

Je maakt deel uit van een unieke Biënnale, die geheel in het teken staat van flamenco en alom wordt geprezen. Je komt in contact met de grote flamencosterren, met de jonge avant-garde generatie vernieuwers, met oude tradities en met nieuwe creaties.

Je werkt in een internationaal team en door heel Nederland. De Flamenco Biënnale vindt namelijk plaats in 8 grote steden in Nederland: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amersfoort, Eindhoven, Maastricht en zelfs in Antwerpen.

Je krijgt een Flamenco Biënnale welkomstpakket en toegang tot een kick-off, voorstellingen & masterclasses (waar mogelijk) en een slotfeest. Eten en drinken wordt verzorgd. Naast de vrijwilligersvergoeding worden ook reiskosten vergoed.

Voorwaarden

Je bent minimaal 4 festivaldagen beschikbaar, waarvan 2 in het weekend.  Spaans spreken is een pré, maar geen vereiste. Je hebt passie voor flamenco en voor de reuring van een festival. Je bent hands on en flexibel m.b.t. tijden en vindt het leuk om op diverse plekken te werken, in verschillende theaters.

We hopen van je te horen. ¡Anímate!