Workshop Rosario Toledo

flamenco dance and its expressive elements

Flamenco Biënnale 2015

Data: 24 & 25 jan 12.00u-14.00u
Niveau: midden (>3 jr ervaring) // Stijl: alegrías

Data: 24 & 25 jan 15.00-17.00
Niveau: gevorderd (>5 jr ervaring) // Stijl: soleá

Locatie: RASA (Utrecht)
Prijs: € 80

Rosario Toledo (Cádiz, 1977) is een uitbundige, humoristische danseres met een hoogst persoonlijke stijl en een open geest. Zij werkte met onder andere Manuela Carrasco, Antonio el Pipa en Israel Galván. Met haar voorstelling Aleluya Erótica (23 januari 2015, RASA), een hedendaagse interpretatie van een onbekende werk van de Spaanse dichter García Lorca, won zij op de Biënnale van Sevilla 2012 de prijs voor beste choreografie.

In deze workshop geeft zij speciale aandacht aan iets wat vaak wordt vergeten: met dans een verhaal vertellen. Choreografieën en techniek zijn uiteraard belangrijke instrumenten, maar om het publiek te raken is meer nodig. Door het aanreiken van expressieve tools die de deelnemers in hun eigen dansen kunnen gebruiken, brengt Toledo haar leerlingen in deze workshop een stap verder op weg naar een overtuigende choreografie.

Inschrijven?
Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het online inschrijfformulier in.
Bij het volgen van twee verschillende workshops krijg je 10% korting op de totaalprijs. (Met uitzondering van de workshop palmas door Los Mellis)
De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekening NL37INGB0004289276 t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam o.v.v. je naam, de workshop(s) en het niveau (BIC: INGBNL2A). Voor meer informatie kun je mailen naar Annemarie van Drecht, coördinator randprogramma via workshop@flamencobiennale.nl.

Adres workshoplocatie:
RASA, Pauwstraat 13a, Utrecht, www.rasa.nl

N.B. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

 

Video's

Slideshow