Workshop Paquito González

Percussie

Flamenco Biënnale 2015

Data: 24 & 25 jan 11.00u-13.00u
Niveau: midden (>3 jr ervaring)

Data: 24 jan 14.00u-16.00u & 25 jan 13:00u - 15:00u
Niveau: gevorderd (>6 jr ervaring)

Prijs: € 80
Locatie: Casa Sevillana (Amsterdam)

Paquito González (Sanlúcar de Barrameda, 1981) is een van de bekendste en meest toonaangevende percussionisten binnen de flamencowereld. Paco de Lucía, Vicente Amigo, Miguel Poveda, Gerardo Núñez en Tomatito zijn slechts enkele van de grote namen met wie hij samenwerkt. Zijn percussiespel wordt gekenmerkt door zijn fijngevoelige stijl, zijn zowel diepe als brede kennis van de genres en zijn feilloze techniek. Zijn didactische dvd Didáctivo de Cajón is een standaardwerk voor flamencopercussionisten. Tijdens het festival treedt hij op met Marina Heredia en met zijn eigen groep Ultra High Flamenco, samen met drie coryfeeën uit de Nederlandse jazz- en improscene: Oene van Geel, Maarten Ornstein en Tony Roe. 

Deze tweedaagse workshop is interessant voor cajónspelers van midden- en gevorderd niveau, die hun flamencorepertoire en –techniek willen uitbreiden.

Inschrijven?
Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het online inschrijfformulier in. Bij het volgen van twee verschillende workshops krijg je 10% korting op de totaalprijs. (Met uitzondering van de workshop palmas door Los Mellis)
De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekening NL37INGB0004289276 t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam o.v.v. je naam, de workshop(s), datum, plaats en het niveau (BIC: INGBNL2A). Voor meer informatie kun je mailen naar Annemarie van Drecht, coördinator randprogramma via workshop@flamencobiennale.nl.

Adres workshoplocatie:
Casa Sevillana, Sloterdijkstraat 2, Amsterdam, www.casasevillana.nl

N.B. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Video's

Slideshow