Workshop Marina Heredia

Zang

Flamenco Biënnale 2015

Data: 21 & 23 jan 18.00u-20.00u
Niveau: midden (>2 jr ervaring of professionele zangachtergrond) // Stijl: tangos de Granada

Data: 21 & 23 jan 20.30u-22.30u
Niveau: gevorderd (>5 jr ervaring) // Stijl: tangos de Granada (Let op: palo gewijzigd van soleá naar tangos de Granada!

Prijs: € 80
Locatie: Lloyd Hotel (Amsterdam)

Flamencodiva uit Granada Marina Heredia (1980) werd geboren in de Moorse wijk van de stad, el Albaicín. Als jong meisje kreeg ze daar haar eerste zanglessen van haar vader Jaime ‘El Parrón’. De jonge zigeunerzangeres in flamencokringen gezien als een gouden belofte voor de toekomst. Haar stem gaat, zoals de Spaanse dichter Federico García Lorca schreef, ‘zigzag door de ziel’. Haar soloalbums Me Duele, Me Duele en A Mi Tempo werden beide zeer enthousiast ontvangen in Spanje en in het buitenland. Heredia zingt in haar eigen ritme en in haar eigen tijd. In deze workshop krijgen leerlingen de kans om deze bijzondere zangeres van dichtbij mee te maken, in de soleá en de tangos de Graná uit haar geboortestad.

Inschrijven?
Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het online inschrijfformulier in. Bij het volgen van twee verschillende workshops krijg je 10% korting op de totaalprijs. (Met uitzondering van de workshop palmas door Los Mellis)
De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekening NL37INGB0004289276 t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam o.v.v. je naam, de workshop(s) en het niveau (BIC: INGBNL2A). Voor meer informatie kun je mailen naar Annemarie van Drecht, coördinator randprogramma via workshop@flamencobiennale.nl.

Adres workshoplocatie:
Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam, www.lloydhotel.com

N.B. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Video's

Slideshow