Workshop José Quevedo ‘el Bola’

Gitaar

Flamenco Biënnale 2015

Data: 24 & 25 jan 11.00u-13.00u
Niveau: midden (>3 jr ervaring)
Data: 24 jan 14.00u-16.00u & 25 jan 13:00u - 15:00u
Niveau: gevorderd (>6 jr ervaring)
Locatie: Lloyd Hotel (Amsterdam)
Prijs: € 80

José Quevedo ‘el Bola’ (Jerez, 1974) is naast gitarist ook succesvol producer van vele bekende flamencoalbums, zoals van Miguel Poveda en Marina Heredia. Hij is geliefd als zang- en dansbegeleider, maar bewees met zijn soloalbum Fluye wederom zijn talent als soloartiest. El Bola is een gedreven gitarist met een ongedwongen en moderne blik, maar met immer de essentie van Jerez de la Frontera in zijn spel. Zoals hij zelf zei: “de gitaar heeft grootse muzikale mogelijkheden; we kunnen niet blijven vasthouden aan wat anderen voor ons al hebben ontwikkeld, we moeten nieuwe aspecten ontdekken.” Op het festival presenteert hij zijn CD in het Bimhuis Amsterdam en is hij te zien in de voorstellingen van Marina Heredia en van de nieuwe festivalcreatie waar zijn eigen groep Ultra High Flamenco, met (Oene van Geel, Maarten Ornstein, Tony Roe), drie coryfeeën uit de Nederlandse jazz- en improscene aan de slag gaat.

Inschrijven?
Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het online inschrijfformulier in.
Bij het volgen van twee verschillende workshops krijg je 10% korting op de totaalprijs. (Met uitzondering van de workshop palmas door Los Mellis)
De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekening NL37INGB0004289276 t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam o.v.v. je naam, de workshop(s) en het niveau (BIC: INGBNL2A). Voor meer informatie kun je mailen naar Annemarie van Drecht, coördinator randprogramma via workshop@flamencobiennale.nl.

Adres workshoplocatie:
Lloyd Hotel, Oostelijke Handelskade 34, Amsterdam, www.lloydhotel.com

N.B. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

 

 

 

Slideshow