Workshop Ana Morales

Dans

Flamenco Biënnale 2015

Data: 19, 20 & 21 jan 19.00u-20.30u
Niveau: midden (>3 jr ervaring) // Stijl: romance/soleá por bulerías
Let op: Deze workshop is vol.


Data: 19, 20 & 21 jan 20.45u-22.15u
Niveau: gevorderd (>6 jr ervaring) // Stijl: seguiriyas

Prijs: € 90
Locatie: Dansmakers (Amsterdam)
 

Ana Morales (Barcelona, 1982) verdeelt momenteel haar tijd tussen haar eigen voorstellingen en haar rol als solist in het Ballet Flamenco de Andalucía. Eerder werkte zij met onder andere Antonio el Pipa, Eva la Hierbabuena, Javier Latorre en Andrés Marín. Ze danste in de film Iberia van Carlos Saura en ontving in 2009 de befaamde dansprijs van het Festival Internacional van La Unión. Op het podium wordt zij geroemd om haar sterke expressie en sensualiteit, en virtuositeit, maar ook haar lef bij het ontwikkelen van vernieuwende projecten, zoals ReciclArte, waarin ze danst in kleding van hergebruikte materialen als jutten zakken, papier...(te zien bij onze volgende Intermezzo Flamenco Serie 2015/16)

Op de Flamenco Biënnale Nederland V is zij te zien in de openingsvoorstelling Los Invitados van Belén Maya, maar ook in een project dat zij ontwikkelde in opdracht van het festival: Bagatelles, samen met geluidskunstenaar Enrique Tomás. Als lerares is zij erg geliefd binnen en buiten Spanje. De flamencokritiek in Spanje kenmerkt haar als dé grote belofte voor de toekomst.

Inschrijven?
Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het online inschrijfformulier in.
Bij het volgen van twee verschillende workshops krijg je 10% korting op de totaalprijs. (Met uitzondering van de workshop palmas door Los Mellis)
De inschrijving is pas definitief als het geld is overgemaakt op rekening NL37INGB0004289276 t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam o.v.v. je naam, de workshop(s) en het niveau (BIC: INGBNL2A). Voor meer informatie kun je mailen naar Annemarie van Drecht, coördinator randprogramma via workshop@flamencobiennale.nl.

Adres workshoplocatie:
Dansmakers, Gedempt Hamerkanaal 203-205, Amsterdam, www.dansmakers.nl

N.B. Data, tijden en prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Video's

Slideshow