'El Oruco'

Palmas workshop middenniveau

Flamenco Biënnale 2017

José Manuel Ramos (Sevilla, 1987) is een danser uit de beroemde “Farruco”-traditie. Hij studeerde bij El Torombo en Farruquito en werkte met artiesten als Esperanza Fernández, Israel en Pastora Galván en Rocío Molina. Vanwege zijn feilloze en inspirerende beheersing van het compás is hij ook een veelgevraagd palmero voor het begeleiden van zang, gitaar en dans. In zijn thuisstad Sevilla runt hij flamencostudio ‘FormArte Flamenco’ en als artiest en leraar heeft hij de hele wereld gezien.

Gezien de populariteit van de palmasworkshop vorig jaar zijn er dit festival twee niveaus: midden voor mensen die enige kennis van het compás hebben, en gevorderd voor degenen die al een tijdje bezig zijn en graag hun kennis en kunnen verder uitbreiden.

Middenniveau (al enige kennis van flamencoritmes)
Datum & tijd: 28 jan | 10:30 - 12:00 uur
Prijs: €30
Locatie: Amsterdam (Lloyd Hotel)

Gevorderd (ervaren met flamencoritmes)
Datum & tijd: 28 jan | 12:30 - 14:00 uur
Prijs: €30
Locatie: Amsterdam (Lloyd Hotel)

Inschrijven: Stuur een e-mail naar Annemarie van Drecht, workshops@flamencobiennale.nl, o.v.v. de workshop, het niveau en de deelnemer. Deelname is pas definitief nadat de betaling is ontvangen. Wanneer je meedoet aan twee of meer workshops, ontvang je 5% korting op de totaalprijs (behalve op de palmasworkshop!). Het betaalde lesgeld kan bij annulering door de deelnemer helaas niet worden terugbetaald.

Slideshow