Flamenca! | tweedaagse workshop flamencodans Eindhoven

Patricia Guerrero

Flamenco Biënnale 2019

Onze dancer in focus Patricia Guerrero (Granada, 1990) werd al op jonge leeftijd gespot als zeer veelbelovend danstalent. Toen zij in 2007 de prestigieuze “Premio el Desplante” van het Festival de la Unión won, ging haar danscarrière definitief van start. Andrés Marín vraagt de danseres uit Granada in 2017 voor de rol van Dulcinea in zijn D.Quixote (de openingsvoorstelling van de Flamenco Biënnale 2019), een in haar eigen woorden ‘bevrijdende ervaring’, die haar tot de danseres heeft gemaakt die ze nu is. Ook is zij deze editie te zien in Distopía, haar tweede grote solovoorstelling waarin ze zich onmiskenbaar als een van de grote flamencodansmakers van de toekomst bewijst.

Haar dans brengt een ode aan de traditionele stijl van Granada, waaraan zij een persoonlijke touch toevoegt door haar onverbeterlijke techniek, haar elegantie en haar pellizcos. In deze intensieve vierdaagse workshop krijgen flamencodansers van midden- en gevorderd niveau de kans om het geheim achter haar prachtige dansstijl te doorgronden: het samenspel tussen fysieke kracht en verfijnde, subtiele bewegingen.

 

Locatie: Studio de Flamenco El Candil, Engelsbergenstraat 4a Eindhoven
Prijs: €75
Middenniveau (por tangos), data & tijden: 30 jan 18:30-20:00 | 31 jan 18:30-20:00
Gevorderden (por soleá), data & tijden: 30 jan 20:15-21:45 | 31 jan 20:15-21:45

In samenwerking met Studio de Flamenco el Candil.

Inschrijven
Wil je je aanmelden voor een workshop? Vul dan het inschrijfformulier in. Bij het volgen van twee of meer workshops krijg je 5% korting op de totaalprijs (met uitzondering van de palmasworkshops door Los Mellis). De inschrijving is pas definitief wanneer het deelnamegeld is overgemaakt op rekening NL37 INGB 0004 2892 76 (BIC: INGBNL2A) t.n.v. Stichting PerpetuumM te Amsterdam, o.v.v. de naam van de deelnemer, de workshop, de locatie en het niveau. Bij vragen kun je een mailtje sturen aan workshops@flamencobiennale.nl.

Slideshow